Registrering

* Ved registrering godkjenner man vilkårene under.

VILKÅR FOR MARKETEXPERTS

1. MarketExperts (“Tjenesten”) er en gratis tjeneste hvor Tjenesten kjøper kunnskap av deltakerne.

2. Spillereglene er bindende for personer som registrerer seg på Tjenesten. Reglene kan endres med 7 dagers varsel. Dersom alvorlige mangler eller feil (“bugs”) i Tjenesten eller reglene oppdages, kan reglene endres eller suppleres umiddelbart.

3. For å delta på Tjenesten må du ha fylt minst 18 år og ha bostedsadresse i Norge. Du må registrere egen konto og samtykke til spillereglene.

4. For å registrere deg må du oppgi epost-adresse, mobilnummer og brukernavn. Vi oppgir aldri personopplysnginger til tredjepart. Vi oppgir heller aldri enkeltbrukeres prestasjoner, med unntak av topplister.

5. En person kan ikke registrere seg flere ganger. Dersom duplikat-kontoer oppdages kan de slettes uten forvarsel.

6. Tjenesten investerer kr 500 000,- hver mandag, basert på anbefalinger fra Tjenestens deltakere. Aksjene selges på etterfølgende fredag. Kjøpskurs og salgskurs settes til hht. åpningskurs på mandag og sluttkurs fredag, uavhengig av faktiske handlekurser.

7. 50% av hver ukes gevinst inngår i potten, og den fordeles slik:
  • Topp 15 får 50% (pro rata iht totalt avkastning siste 12 uke) og tilgang til porteføljen kl 10
  • Topp 50 får tilgang til porteføljen kl 11
  • Resten får tilgang til porteføljen kl 12

Uansett hva gevinsten blir, kan alle aktive brukere investere i ekspertporteføljen på egenhånd.

8. For å har rett til ukens gevinst man slår indeks med minst 1%, siste 12 uker. For å kunne komme på rangeringslister og få sin andel av gevinsten må man ha vært med minst 6 av de siste 8 ukene, samt inneværende uke.

9. Brukeren kan når som helst be om å få utbetalt gevinsten. Utbetalinger foretas hver mandag morgen. Det trekkes et gebyr på 100 kr for hver utbetaling.

10. Tjenesten kan ikke holdes ansvarlig for noe som helst tap eller ulempe som er påført en person som et resultat av, eller i forbindelse med, Tjenesten, gevinster eller reglene. Brukerne kan ikke holde Tjenesten ansvarlig for tapte registreringer, herunder hvis Tjenesten skulle være helt eller delvis utilgjengelig på grunn av tekniske årsaker, eller for feilaktig informasjon om brukeren som kan resultere i at premien ikke blir mottatt. En bruker som er fjernet, diskvalifisert eller utestengt, kan ikke gjøre Tjenesten ansvarlig for noe tap, herunder kreve kompensasjon. Dersom det oppstår hendelser utenfor vår kontroll som gjør at Tjenesten eller utdelingen av gevinster blir umulig å gjennomføre, forbeholder Tjenesten seg retten til å avbryte Tjenesten og/eller utdelingen av gevinster.

11. Tjenesten er ikke ansvarlig for skatter, avgifter eller lignende som en bruker vil ha som et resultat av eller i forbindelse med å ha fått gevinst fra Tjenesten. ​

BLI MED

REGISTRER DEG OG TJEN PENGER

Vi ønsker å gi deg avkastning på din kunnskap!