Registrering

* Ved registrering godkjenner man vilkårene under.

VILKÅR FOR MARKETEXPERTS

1. MarketExperts (“Tjenesten”) er en gratis tjeneste hvor Tjenesten kjøper kunnskap av deltakerne.

2. Spillereglene er bindende for personer som registrerer seg på Tjenesten. Reglene kan endres med 7 dagers varsel. Dersom alvorlige mangler eller feil (“bugs”) i Tjenesten eller reglene oppdages, kan reglene endres eller suppleres umiddelbart.

3. For å delta på Tjenesten må du ha fylt minst 18 år og ha bostedsadresse i Norge. Du må registrere egen konto og samtykke til spillereglene.

4. For å registrere deg må du oppgi epost-adresse, mobilnummer og brukernavn. Vi oppgir aldri personopplysnginger til tredjepart. Vi oppgir heller aldri enkeltbrukeres prestasjoner, med unntak av topplister.

5. En person kan ikke registrere seg flere ganger. Dersom duplikat-kontoer oppdages kan de slettes uten forvarsel.

6. Ukenstips ("ME-WEEK")
 a) Tjenesten investerer kr 500 000,- hver mandag, basert på anbefalinger fra Tjenestens deltakere. Aksjene selges på etterfølgende fredag. Kjøpskurs og salgskurs settes til hht. åpningskurs på mandag og sluttkurs fredag, uavhengig av faktiske handlekurser.

 b) 50% av hver ukes gevinst inngår i potten, og den fordeles slik:
• Topp 15 får 50% (pro rata iht treffsikkerhet siste 12 uker) og tilgang til porteføljen kl 10
• Topp 50 får tilgang til porteføljen kl 11
• Resten som har tipset får tilgang til porteføljen kl 12
• Allmenheten får tilgang til porteføljen på MarketExperts sin Twitter kanal kl 13:00
Uansett hva gevinsten blir, kan alle aktive brukere investere i ekspertporteføljen på egenhånd.

 c) For å har rett til ukens gevinst man slår indeks med minst 1%, siste 12 uker. For å kunne komme på rangeringslister og få sin andel av gevinsten må man ha vært med minst 6 av de siste 8 ukene, samt inneværende uke.

7. Dagstips ("ME-DAY")
 a) Dagens utvalgte aksje er basert på anbefalinger fra Tjenestens deltakere. Aksjetipset må registreres før kl 0850 dagen tipset gjelder for. Det er mulig å tipse for tirsdag til fredag. Kjøpskurs og salgskurs settes til hht. åpnings-/sluttkurs på gjeldende dag.

 b) Tilsending av dagens tips:
• Topp 50 får dagens tips tilsendt på e-post kl 08:55
• Alle som har gitt tips for dagen, får dagens tips tilsendt på e-post kl 09:00
• For allmenheten blir dagens tips publisert på MarketExperts sin Twitter kanal kl 10:00
Det blir også overført kr 1 000,- pr uke til beste tipser, så kr 300,- til 2 plass og kr 200,- til 3 plass, men kun om totalavkastningen fra tirsdag til fredag er i pluss. Dette overføres til brukeren sin balanse.

 c) De med best avkastning blir ukens vinnere. For å kunne komme på rangeringslister beregnes avkastning av siste uke.

8. Brukeren kan når som helst be om å få utbetalt gevinsten. Utbetalinger foretas den første mandag hver mnd. Det trekkes et gebyr på 100 kr for hver utbetaling.

9. Tjenesten kan ikke holdes ansvarlig for noe som helst tap eller ulempe som er påført en person som et resultat av, eller i forbindelse med, Tjenesten, gevinster eller reglene. Brukerne kan ikke holde Tjenesten ansvarlig for tapte registreringer, herunder hvis Tjenesten skulle være helt eller delvis utilgjengelig på grunn av tekniske årsaker, eller for feilaktig informasjon om brukeren som kan resultere i at premien ikke blir mottatt. En bruker som er fjernet, diskvalifisert eller utestengt, kan ikke gjøre Tjenesten ansvarlig for noe tap, herunder kreve kompensasjon. Dersom det oppstår hendelser utenfor vår kontroll som gjør at Tjenesten eller utdelingen av gevinster blir umulig å gjennomføre, forbeholder Tjenesten seg retten til å avbryte Tjenesten og/eller utdelingen av gevinster.

10. Tjenesten er ikke ansvarlig for skatter, avgifter eller lignende som en bruker vil ha som et resultat av eller i forbindelse med å ha fått gevinst fra Tjenesten. ​

BLI MED

REGISTRER DEG OG TJEN PENGER

Vi ønsker å gi deg avkastning på din kunnskap!